Αξιοποιήστε στο μέγιστο τη δυναμική των servers σας

Προχωρήστε σε ένα assessment της δικής σας υποδομής

Έχετε σίγουρα διαβάσει αρκετά για servers που καταλαμβάνουν χώρο και δαπανούν ενέργεια χωρίς να προσφέρουν τις υπηρεσίες που θα έπρεπε.

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο Forbes, το 30% των φυσικών servers βρέθηκαν να μην προσφέρουν δεδομένα ή υπηρεσίες για περισσότερους από έξι μήνες!

Αν κι εσείς βιώνετε από πρώτο χέρι μια παρόμοια κατάσταση, τότε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να:

1. Λάβετε απαντήσεις στα σχετικά “pain points” σας, διαβάζοντας δύο χρήσιμα white papers («5 στρατηγικές για το μετασχηματισμό της on-premise υποδομής» και «One platform. One interface. One synchronized view.»)

2. Κλείσετε συνάντηση με εκπρόσωπο της ΗΡΕ προκειμένου να σας κάνει ένα assessment για το ποια είναι η κατάσταση που βρίσκεται η ΙΤ υποδομή σας σήμερα

3. Αποκτήσετε ένα συμβολικό δώρο για να μην … αφήνετε ποτέ αχρησιμοποίητο το προσωπικό σας storage! *

Οι servers HPE ProLiant Gen9 χρησιμοποιούν επεξεργαστές Intel® Xeon®.
Intel Inside®. Powerful Solution Outside.

* Η προσφορά αυτή απευθύνεται σε end users που θα κλείσουν συνάντηση με εκπρόσωπο της ΗΡΕ. Παρακαλώ δηλώστε το ενδιαφέρον σας και η ΗΡΕ θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας.
© Copyright 2016 Hewlett Packard Enterprise Development LP. Intel, the Intel logo, Xeon, and Xeon Inside are trademarks or registered trademarks of Intel Corporation in the U.S. and/or other countries.